Post by procrohumeta on Mar 6, 2022 2:19:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ LifeAfter: Night falls ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ LifeAfter: Night falls IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod mnoho zlata ▞▞▞
▞▞▞ LifeAfter: Night falls 2022 version ▞▞▞
LifeAfter: Night falls Adventure xgd
Pěkně hrané na PC i telefonu
Pokud hledáte něco čím zabíjet čas a kde poznat nové lidi kde se vyřádit, obchodovat,těžit a rubat zombíky obrovský otevřený svět vždy vás doprovází váš pejsek je to výjimečná hra.. pokud budete potřebovat pomoct je důležité aby jste si postavu založili na správném serveru v našem případě #FallForest# a pak už jen vyhledat CzSk kemp nebo major Patascz hra zabírá přes 10gb ale rozhodně to za to stojí máte tady možnost poznat nové přátele a nebo třeba lásku😉 váš kemp CzSk už na vás čeká ❤️
Stahování trvá hodiny. Velmi velká hra, ale na svou velikost je to skvělá hra. Ještě jsem ji nehrál na svém novém telefonu, ale stále se stahuje, když ji načítám, mám telefon hawyui a je nový, myslím, že by to mohlo fungovat
Velice dobrá zombie-action hra, propracované detaily, optimalizované ovládání. Doporučuji stáhnout
Celkově dobrá hra, přináší do mobilu skutečnou konzolovou kvalitu, běží hladce i na opravdu starších zařízeních (právě teď testuji z Huawei Ascend G750-U10, Android Vers. 4.2.2, EmUI 2.0)
Dobrá hra by někdy byla lepší, kdybyste mohli označit a mít linii na trh, ale kromě té dobré hry
Celkově miluji lifeafter, ale utrácím za tuto hru docela dost peněz a neustále se vyskytovaly problémy s vadným pomalým serverem a spouštěním během infikované invaze atd.. to potřebuje více řešení
Dobrá hra to je Ale servery jsou špatné a najít jídlo je těžší, než si myslíte, že tuto hru miluji, protože můžete hrát s přáteli, jen jídlo a servery potřebují opravit A prostě a stahování trvá věčnost Celkově je to dobré a pro mobil hra, kterou mohu hrát, když nejsem doma, a je zdarma na mobilu
Jak hry pro Android jdou, je to docela působivé. Skvělá grafika v prostředí otevřeného světa. Zklamala to doba provozuschopnosti serveru. Při vytváření inventáře se server vypne. Poté se znovu připojí, když na vás útočí zombie. Pokusíte se spustit, ale server se stále znovu připojuje. Než budete znovu online, budete mrtví. Potenciálně skvělá hra, kterou zklamala hratelnost a špatná podpora serveru.
Zatím to vypadá dost zajímavě, varuji vás, že je nutná velká instalace, moje byla 5,58 gb
Můžete prosím přidat korejštinu Přidat korejštinu plz 😢 Nemohu stáhnout korejský server, protože žiji v zemi EU. A nemůžu jít do Koreje a stáhnout si tuto hru v korejštině, která je příliš drahá. Chápu, že pokud neposkytnete korejštinu, mohli by korejští hráči přijít hrát tento server. Ale oni už vědí, jak tuto hru hrát. Nepotřebují ani vysvětlení, jak hrát, protože přicházejí na globální server se všemi znalostmi z korejského serveru. Ale potřebuji vysvětlení!! Moje angličtina je na hovno!!!
Velmi dobrá hra, ale vývojáři jsou chamtiví a šance na gatchu téměř neexistují, takže od gatchy moc nečekejte. A chybí podpora joypadu, neočekávám to pro menu, ale alespoň to implementujte pro boj a pohyb! Tu hru miluji a můžete tvrdě makat na téměř vše, co potřebujete, a díky tomu je tato hra pro mě skvělá 5 hvězdiček, pokud k tomu přidáte podporu boje na joypadu
Příliš mnoho tlačítek na obrazovce, žádná podpora ovladače, žádné tlačítko pro uložení, příliš mnoho zombíků vedle mě, příliš mnoho výukových her.
Úžasná hra. Úžasná grafika. Stále to ale říká, že je problém se serverem a mým internetovým připojením, ale jinak je vše nejlepší 💯 doporučuji všem
Zábavná hra, která stojí za to hrát, byla by uspokojivější, kdyby bylo levelování o něco rychlejší. Neplatíte za výhru ve hře. Líbí se mi možnost automatického přenosu inventáře.
Zábavná hra, můžete hrát asi 30 minut každý den, pokud pouze sbíráte materiály kvůli elánu, ale existuje spousta dalších věcí, které můžete udělat, díky nimž je hra mnohem lepší Ale pay2win je v této hře rozhodně velká věc, bohužel, ale free2play vám může dát taky trochu hrdosti, tak si hraj, jestli chceš
Po upgrade co proběhl v aplikaci vůbec nevidím svůj účet na severu, hra se načte ale nenačte se mi účet. 🙂
Měl 5 hvězdiček, ale koupil jsem si členský balíček a nedostal jsem všechny denní položky, poslal jsem jim zprávy prostřednictvím hry, ale stále mi říkali, abyste byli trpěliví, teď jsem otravný
Hra me chytla, ale je to desnej žrout casu xD sbirate hodiny suroviny na vycrafteni par veci..ale rozhodne provedeni je super
Zatím velmi chytlavá hra. Rozsáhlé možnosti jak výroby věcí tak i cestování.
Do pici napište sem český/slovensky camp co existujou!!! Ty co jste napsali neexistujou
Dobrá hra si opravdu užíváte hraní a zdá se, že vás neomrzí
Hra založená na postapokalyptické době , plných zombie , bitvy o přežití , utržení nejlepší kořisti , vycházením s equipem. Zda tě tě zaujala 🤔, neváhej a hraj. 😎
Dobrá práce, hra se ani nenačte
World War Battleship: Deep Sea অ্যাকশন spz
Kdybych toto měl k něčemu přirovnat tak je to Rust akorát z třetí osoby a možná ještě s více možnostmi. Ve hře můžete dokonce najít svou lásku postavit si s ní Dům a tam pak bydlet a jen střílet zombie. Ze složitého začátku ale jak přijdete na to co a jak vás dělat tak vás to zabaví na dlouhé hodiny. Kdo by chtěl může vstoupit k nám do clanu nebo zde kempu ( Jméno je Section ) a můžeme zahrát společně.
Super hra s výbornou grafikou
Dobře, aby bylo snadné vzít vrtulník. Tím, že se pokaždé nevracíme na základnu/domů. Pas v reálném čase
Docela podrobné pro mobilní hru. Potřebujete více času na hraní. Docela těžká komunikace při práci s ruskými písmeny nebo jiným jazykem než angličtinou. Celkově je to ale skvělá hra během karantény
Je hodný
LifeAfter: Night falls Adventure xgd
Otra updatedización, otras basuras metidas en el juego... Es que no teneis límite!!! Tenéis que quitar basura no meter más, 11,33GB de pura basura!!! Éste juego no se merece ni una maldita estrella, si pudiera quitarlas les quitaría todas. No es un juego, es un Market!!!
Dobrá zábava. Dobře promyšlené se spoustou úkolů. EDIT: Od aktualizace hra extrémně zaostává tam, kde je v jedné oblasti mapy více hráčů (zejména u mystických stvoření). Navíc mi hra dvakrát úplně spadla a teď, po opětovném přihlášení, mám úplně černou obrazovku. Jsem velmi zklamaný, že vývojáři aktualizovali hru, ale ne servery. Žádné další peníze ode mě, dokud to neuděláš. 😁 Díky vývojářům za rychlou odpověď.
hrálo se to jen pár hodin, ale vypadá to jako hluboká hra pro mobilní hru.
Nefungujeto 😡😠😡😠:-(:-(
Aktivní kemp CZSK hledá nové členy. Jsme na serveru FallForest. Rádi vás přivítáme do svých řad
Miluji tuto hru, ale nemůžete zabít multiplayer
Hra je dobrá, mechanika docela zajímavá a grafika je v pořádku, ale zpoždění na druhou stranu může snížit požitek ze hry
Dla Dxd assd ddxx
Aplikace zní opravdu skvěle, ale nevím, jestli je to chyba hry nebo obchodu Play, ale čekal jsem 2 dny, než jsem si ji stáhl, a v jedné minutě mi říkalo, že to bude trvat 2 hodiny a 18 další. A stahování by se nevysvětlitelně přestalo, budu se to snažit stahovat dál, ale jen jsem se chtěl podělit o svou zkušenost
LifeAfter: Night falls Приключенски agkl
Skvělá hra jenom že ten aim je velice špatný jinak super.Radu neutrácejte všechny goldy
K velkému zpoždění
Byla to velmi pohlcující hra se spoustou práce a učení. Pokud dám této hře 4 hvězdičky, protože jsem nebyl příliš nadšený z náhodného skeneru modrého tisku, ale přiznávám, že to přidává na zážitku, když dostanete dobrý brzy. Celkově jedna z nejlepších her v tomto žánru.
LifeAfter: Night falls Приключенски agkl
Velice dobrá zombie survivalka hodně zpracována. Je dobrý že si můžeš udělat svuj dum.
Páni, můj kluk to hraje a líbí se mu to, bohužel "nemám dost místa" v telefonu, abych si to stáhl.... SUVÁ!
... ...
Hrálo se to asi půl dne, na obrazovce je příliš mnoho tlačítek, uživatelsky nepřívětivé, chat nepoužívá emotikony a místo toho se objeví čtvercový rámeček, připojení k serveru se každou chvíli přeruší, je poměrně pomalé, mapa je těžko pochopitelná, příliš mnoho nedobytných prémiových položek bez placení, ovládání na kole je neohrabané, matoucí v tom, co byste měli někdy dělat, hra je poměrně slušná, pokud máte trpělivost, dobrý zrak a malé prsty, ach a hlubokou peněženku
Hra mi přišla nudná. A jsem fanouškem shromažďovacích her typu zombie a minecraft.
Je to v pořádku, ale po nové aktualizaci má velké zpoždění, prosím opravte to co nejdříve
Tuto hru jsem nikdy nemohl hrát, protože mě k ní nikdy nepustila, protože se psalo, že selhala nebo selhala síť, ale moje síť byla vždy zapnutá
Dobrá hra, pěkná grafika (na mobilní hru) důvodem nízkého hodnocení je, že hra neustále náhodně padá, naštěstí vám nezpůsobuje ztrátu postupu, ale stále je to otravné, prosím vyřešte tento problém a mé hodnocení se zvýší.(Aktualizace) - od hraní hry stále zažívám náhodné pády a nemám z vaší strany žádnou korespondenci (není dobrá) (proto je mé hodnocení sníženo) mám také návrh. Na všech zbraních musí být mechanik reklam