Post by procrohumeta on Mar 6, 2022 2:25:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scopa - Italian Card Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scopa - Italian Card Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди збільшують дорогоцінні камені ▞▞▞
▞▞▞ Scopa - Italian Card Game 2022 version ▞▞▞
Це не безкоштовно, можливо, у вас є 1 або 2 безкоштовні ігри, і я не буду витрачати гроші на перегляд такої кількості реклами
Гарна гра, вона викликає спогади про гру в карти з моїм дідусем. Гра хороша і досить швидка.
Весело грати. Хотілося, щоб монети грати було легше отримати
Дуже гарна гра з нормальною графікою, шкода, що режим Bluetooth більше не працює, він просто зависає для людини, яка приєднається до гри...
Весело, але ДУЖЕ багато реклами!
ШІ на "scopone", безумовно, можна було б покращити, але загалом це добре зроблена гра
Уна труффа. Ви можете отримати 50% роздільної місії, щоб отримати доступ до відео та переглядати відео, щоб отримати доступ. Держава алла ларга.
Звикання
Scopa - Italian Card Game Kortos wbjo
Простий у використанні та дуже стабільний. Робить гру приємною.
Не можна відкласти!!! Так весело грати
Весела гра. Я хочу знати, чому мої картки відображаються як американські картки. Я не поверну свої італійські карти. Як це виправити?
Фальшиві гравці. Бот часто грає і видає себе за людину.
мені подобається це
Consecutivamente 6 carte e 6 scope contro.impossibilità di superare 80% vittorie fin ora.A volte troppo semplice altre totalmente assurdo.
Gioco truccato per farti diventare dipendente e comprare crediti. Гейміфікація. 4/6 gettoni per giocare 1 se vinci la strategia per farti accanari e volere semper più gettoni. Do 5 stelle perché l'app è comunque ben fatta e rapida. Soddisfacente sviluppo digitale del famoso gioco di carte Italiano.
Онлайн-гра з друзями не працює LOL 😂 якщо ви сидите поруч зі своїм партнером, який грає в цю гру, ви обоє бачите інший набір карт! Лол
Мені дуже подобається гра, але іноді це жахливо, але загалом це робить її реалістичною!
Остання дата лише сповільнила гру, яку потрібно назавжди грати в карти І я маю на увазі дуже повільно Вибачте, що я видаляю
Adesso state esagerando con la pubblicità, date la possibilità di comprarla oppure sarò costretto a disinstallare. Ви перебільшуєте з рекламою, дайте можливість її купити і позбутися реклами, інакше немає іншого виходу, як видалити її.
Вперше граю, я вважаю, що це розслабляє
Пощастило, що я розмовляю італійською, щоб прочитати інструкції
Persian Nights: Piaski Przeznaczenia Przygodowe tjrp
Купа шахраїв, щоразу, коли ви натискаєте кнопку PLAY, у вас є гра на 1 000 000 монет, і ви повинні прокручувати вправо, щоб грати. Сьогодні раптом у мене з'явилися гроші, і це підштовхнуло мене до гри...Очевидно, що я програв... Мені дуже сподобався додаток, але я не люблю шахрайство. СТАТИ УВАГА, ЩО Й НУ ГРАЮ, C'E UN GIOCO DA 1000000 COINS E VI FA CLICCARE SOPRA A POSTA!!! ВЕРГОГНА
Подобається гра, але часом здається, що гра виправлена
Досить гарна карткова гра.
Я ставлю 4 зірки за щедрість, зараз це більше схоже на 2 або зірку, тільки тому, що не працює так, як гадалося. Я не можу дивитися відео, а отже, немає цін 😫. Ancora sto' aspettando. Problema non rizolto.....
Поверніть стару версію - я ненавиджу звукові ефекти і не люблю, що картки накладені один на одного, тому ви не можете їх правильно побачити.
Scopa - Gioco di Carte Online Carte ybz
Scopa - Italian Card Game Kortos wbjo
ГАРАЗД.........
Scopa - Gioco di Carte Online Carte ybz
Це додаток і уна труффа. Державний уважний.
Я люблю грати в Scopone, але хотів би, щоб вони також були повною версією з 11 балами. Я вважаю, що зазвичай граю проти ботів, а не з реальними людьми, які завжди підбирають дуже карту і змушують мене програвати.
Secondo me ci sono dei magheggi nelle partite e comunque dopo due partite che perdo non posso giocare fino al giorno dopo. Sarebbe carina come app se solo ti facesse giocare un po', non credete?
Scopa - Italian Card Game Card fyzm
чудова гра
Оголошення надто дратують... видалення!
Con la versione precedente giocavo tranquillamente cn i miei contatti di google , ora non sono più visibili!
Викрадач грошей
Виправте багатокористувацький режим, він працює надзвичайно повільно, продовжує виходити та псувати. Додаток використовує тонни акумулятора, неприйнятно! Одиночний режим хороший.
Погана анімація, занадто швидка
Здається, оновлення прискорюють його від збоїв і зависання. Чудова гра для громадського транспорту/подорожей, тим більше, що для неї не потрібно активне підключення до Інтернету
Занадто багато образливої та примусової реклами.
Чудова гра!!
Чудова і реалістична назва. Соромно за повторювану та недоречну рекламу. Зруйнує гру!!
Белло
Начебто весело, але енергійно: я піднявся з 50% до 5% приблизно за 2 години, і я маю досить фантастичний акумулятор. Для карткової гри! Крім того, він дозволяє грати лише 1 на 1, наскільки я можу судити. Це не схоже на гру Scopa, а більше на гру, яка просто має Scopa як одну зі своїх функцій. Розмовляти з іншими гравцями майже неможливо, якщо ви хочете грати до того, як закінчиться таймер.
Я любив грати в цю гру і навіть кілька разів купував монети. Однак сьогодні вранці з мого облікового запису було видалено понад 800 000 монет під час кількох невдалих спроб зіграти в гру. На жаль, я зрозумів, надто пізно, що він стягував вступний внесок за кожну спробу, а потім ігровий стіл зникав і перезапускався через кілька хвилин.
Люблю карткові ігри
Оголошення зросли, вартість предметів зросла. Ви не можете нічого виграти, не витративши гроші. Багато помилок відбувається з монетами та жетонами. Не та гра, як була раніше. Єдине позитивне зауваження служби підтримки
Повільно. Оновлення жахливе. Втрата монет – це нормально, але слабке з’єднання втрачає монети, а потім вони швидко хочуть, щоб ви купили монети. Цінуйте зусилля, але поки що невдало. Видалено.