Post by procrohumeta on Mar 6, 2022 2:40:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ World War Battleship: Deep Sea ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World War Battleship: Deep Sea IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več virov ▞▞▞
▞▞▞ World War Battleship: Deep Sea 2022 version ▞▞▞
Všeč mi je igra, vendar ime res ni prav. Ampak vseeno mi je všeč in ali lahko naredite sodobno različico te igre Rad se igram z jedrskim nosilcem Nimitz razreda
Osupljiv ta sjip Hx
Všeč mi je igra, vendar bi rad, če bi razvijalci naredili, da so ladje videti še bolj realistične pri streljanju in videzu
كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة Sõnamängud neqy
Fps mornarica feild. Precej super
Vau, všeč mi je ta igra 😱😱😱😱
dobro.
V tej igri potrebujete ladjo za popravilo, da ne boste več pozabili predmetov za zmago!
Kakšne so zahteve za to za bluestacks? Ko predvajam samo črni zaslon in povezave do različice za računalnik ni več, si to resnično želim igrati na svojem prenosniku, ker moj telefon tega ne zmore. Dobra igra za rekreacijo nfl
EH. Okej, igra, ne bi imela un-infalles igre, ne bi bilo srečanja. Zaradi stalnih tekem 3 proti 5 igra ni zelo zabavna. Ne priporočam drugim igralcem.
Odlična igra, odlična grafika, ladje izgledajo kot Real, vse ladje so zelo realistične,
Ena najboljših iger pomorskega vojskovanja na mobilnih telefonih \ tablicah. Zanimivi mehanizmi in z zgodovinsko prefinjenostjo.
Ni mogoče namestiti
Ali lahko naredite datoteke na 131 mb
Udaril sem s paketom tirpitz, vendar mi ni dal tirpitza ali maske, ta igra je zanič
สงครามโลก : เรือรบ แอ็กชัน hbun
Odlična igra, potrebuje le več načinov, kot je turnir.
Prosimo, da podaljšate čas bitke. Še posebej v bitki z nosilci. Grafika je dobra, vendar je letala veliko težje nadzorovati. Toliko napak, vedno izgubljena povezava, tudi če imate dober internet.
Osebno mi je ta igra super všeč kot world of warships, vendar obstajata 2 stvari: 1. Podmornice so omejene na dogodke ali pa se prodajajo v trgovini (edini, ki se ga da kupiti je U-25) in 2. čez nekaj časa se začne zmešati, ker večina ladij (predvsem francoskih in italijanskih ladij ter sovjetskih ladij) stane zlato, drugače pa to odlično urejanje igre: lahko dodate tudi način brez povezave, ker tam, kjer živim, je internet smeti ( lol)
Ne naloži se
dobra igra kot druge igre vojaške ladje
Kupil sem b65 in dobil yamato, vendar ga nikoli nisem prejel, prosim, pošljite mi ga, ker ga ne morem dobiti nazaj in sem porabil ves ?eh denar za yamato in ne bom prišel
Weltkrieg : Schlachtschiff Action iky
Odlična igra Všeč mi je, obožujem oklep in mehanika orožja, izbiram različne vrste orožja, ki ga želim na svoji ladji, in izberem kraj, kjer bo imel več stranskih oklepov ali oklepov na krovu
brez zastonj
Izbrisal sem 3 aplikacije, ki jih največ uporabljam samo za posodabljanje, in ti si mi onemogočil zmago, zdaj sem samo hrana za vse ostale, da bi ubili, zakaj me dvojne hokejske palice ru heca !!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Počutim se, kot da je ladje za testno vožnjo nemogoče realistično pridobiti brez rex-a, ki ga je mogoče pridobiti v potrebni količini le z premium ladjami, menim, da bi morala največja nadgrajena ladja proizvesti majhno količino reexp na bitko, ne da bi jo bilo treba pretvoriti (recimo 5 %) skupnega xp
Samo prazen zaslon!
Grozne možnosti za obnovitev računa.
To je zelo dobra igra, ki sem jo igral, vendar imam težavo pri igranju, če igram več igralcev s pravim igralcem, se vedno znova povežem in se vrnem na prijavo v meni Ko znova zaženem igro, da se ponovno igram, vendar se iz nekega razloga znova ponovi, prosim za pomoč
To je moja najljubša igra Yamato
To je najboljša igra bojne ladje, boljša od World of warship blitz, ker ne bodo dodali protiletalskih nabojev, vendar ste to storili, hvala, ampak zakaj ste odstranili protiletalsko pištolo
geme ni mema serano buat di main kalur siapa suka geme tebal atun geme perang dunia ke 2 serono geme so good
Zelo zelo odlična igra in včasih sem bil pilot v tej igri in uporabljam letalo F4U Wildcat
Igra je tako DOBRA, vendar bo bolje, če si lahko ogledate oglas, da dobite zlato, vseeno mi je, če je to dnevna stvar, vendar bo bolje, vendar mi je igra všeč ♥️🐺
Hej, to je malenkost lepa igra, toda leto za odklepanje ladje je malenkostno in dolgotrajno je, da se združimo v igro
Ta igra ima veliko potenciala, vendar jo številne stvari zavirajo. Ni mogoče videti, s kakšno opremo je ladja lahko opremljena, preden jo odklenete in kupite, za to pa tudi ni Wikija v angleškem jeziku, kljub temu, da se obrnejo na razvijalce, da bi namesto njih opravili delo, če bi lahko zagotovili preglednico ali testni račun, vendar mi niso nikoli odgovorili. Tudi angleški prevod je zelo grob, a razumljiv. Tudi pri tem bi bil pripravljen pomagati.