(Android/iOS) Slayaway Camp: 1980\u0027s Horror Puzzle Fun! real pul pulsuz
Mar 12, 2022 21:41:58 GMT -5
Post by lanheatehunme on Mar 12, 2022 21:41:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Slayaway Camp: 1980\u0027s Horror Puzzle Fun! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Slayaway Camp: 1980\u0027s Horror Puzzle Fun! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ real pul pulsuz ▞▞▞
▞▞▞ Slayaway Camp: 1980\u0027s Horror Puzzle Fun! 2022 version ▞▞▞
Pulumu geri ala bilsəm, 5 ulduz verin! :3
Gülməli qrafika və səs effektləri ilə çox əyləncə. Baxmayaraq ki, mənim 2013 Nexus 7 və Pixel C-də bir ton batareyadan istifadə edir. Onların hər ikisini xeyli qızdırır, qrafikanın köhnə məktəb aşağı resurs olması üçün nəzərdə tutulduğunu nəzərə alsaq, bu qəribədir!Mən hələ də onu oynayıram çox əyləncəlidir, onu daha çox oynadıqdan sonra bu rəyi yeniləyəcəm, lakin indiyə qədər oyunda xoşuma gələn şey öldürmələr və yaxşı animasiyalar üçün darıxdığınız zaman öldürmələr və gülməli qaçırmalardır.
Böyük yumor hissi ilə sadə, lakin çətin bulmacalar.
Bütün filmləri, eləcə də musiqi və yumoru sevin. Bulmacalar çox çətin olmasa da çətin olur. Bir səy.
Kəsik səhnələr yorucu və təkrarlanır.
Olduqca möhkəm oyun. Çətin amma çox çətin deyil
Parlaq oyun! İncəsənət üslubu və musiqisi retro köhnə məktəbdir, bu, həqiqətən də onun “dəhşət” və “qora” mövzusuna uyğundur. Onu oynayanda çox əylənir. Səviyyələr bəzən bir az çətin ola bilər, lakin bu, ümumi təcrübəni artırır. Çox tövsiyə edirik!
Əyləncəli bulmacalar!
Nə gözəl oyun. Fantastik yumor hissi ilə yaxşı puzzler.
Bütün məlumatlarımı itirdim
Mütləq heyrətləndirici. Bir səhnə oynadı və asılı oldu. Bulud qənaətlərini əlavə etmək mümkündürmü? Sonra 5 ulduz verəcəyəm. Satış üçün də çox sağ olun
Oyun yaxsidi, qiymeti yoxdu (nüsxemi pulsuz aldim).
Gg
Bu, 3 dollar deyil, pulsuz olan jason oyununun surətidir
Heç vaxt tam 5 ulduz verilməyib. Bu oyunu bir müddət əvvəl almışam və bir dəfə də olsun peşman olmamışam. Yalnız aşağı tərəf yeni bulmacalar gözləyir, lakin həmişə gözləməyə dəyər. bu oyunu sevirəm
Əyləncə ton! Mütləq pula dəyər.
Beyninizi işə salacaq möhtəşəm puzzle oyunu
Sevimli qanlı sürüşmə tapmacası
Ən son yeniləmədən sonra tapmacalar bir növ çılğındır. Qazanmaq üçün göstərişlərdən istifadə etməli olacaqsınız.
Slayaway Camp Rompicapi bjmh
Niyə kontaktlarıma daxil olmaq istəyirsən? Azmaq!
Qanlı əyləncə puzzler
bəli, kontaktları oxumaq bir NoGo-dur... MiUi sayəsində mən kontaktlara, Avtostart və bütün şəbəkələrə icazə vermirəm və bunu hamıya tövsiyə edərdim... yuxarıda bu çox əyləncəli tapmaca oyunudur
Daha sonra 3-4-cü epizodda yol boyu onun göstərişlərini hiss etmək çətinləşdi, lakin ümumilikdə əyləncəli tapmaca oyunu. Killer Kode tapmaq da əyləncəlidir.
Mən bunu tamamilə tövsiyə edirəm. Bu çətin, lakin əyləncəli ola bilər. Həm də çox yaxşı qrafika var.
Yaxşı təmizlik* əyləncə. Labirent bulmacaları əsəbiləşdirməkdən daha çox çətin olacaq qədər çətindir. Hər fəsillə əlavə edilən yeni fizika; İndiyə qədər 8 3 bonus oynamışam. Şıltaqlıqla sadə minecraft qrafikası. * komik qanlı
Olduqca əyləncəli. Zövq aldı. İstərdim ki, ilişib qaldıqda başqa epizodları oynamaq və ya bəzi göstərişlər əldə etmək üçün bir yol olsun. Amma ümumilikdə mən bundan həzz aldım
80-ci illərin slasher həvəskarları üçün çoxlu Pasxa yumurtaları ilə həqiqətən əyləncəli, pikselli tapmaca oyunu. Onların daha yeni "Friday The 13th" oyunundan çox üstündür. Mikrotransaksiyaların olmamasını yüksək qiymətləndirirəm. EDIT: Oyun məndən yenidən qiymətləndirməmi istədi, ona görə də düşündüm ki, geri qayıdıb bu oyunun həyatıma neçə saatlıq sevinc və xoş nostalji gətirdiyini bir daha deyim. Zəhmət olmasa daha çox "film" çəkin - Mən yeni səviyyələr üçün ölürəm!
Geri qaytarılan pulun geri qaytarılması
Mən bu oyunu çox sevirəm! Mən də bir çox səbəblərə görə sevirəm! Qrafikasından və sadə (həmçinin bir tapmaca oyunu kimi sadə) oyundan! 10/10, hər hansı bir dəhşət fanatı üçün 1000% tövsiyə edirəm!
Bu oyunu sevirəm! Mən həm beyin əyən bulmacaların, həm də qorxu filmlərinin böyük fanatıyam. Bu və 13-cü Cümə: Qatil Tapmacası hazırda sevimli oyunlarımdan bir neçəsidir. Mən onlara çoxlu sistemlərdə sahibəm.
Əyləncəli tapmaca oyunu
Bu, mənim indiyə qədər oynadığım ən pis oyundur, bu oyunla bağlı problem ondadır ki, bu oyundakı tapmacalar oyunun məni 1 məqsədlə ilişdirməsinə səbəb olur. Bu öldürmə oyunu sizə seçim etməyə imkan vermir ki, öz yolunuzdasınız və mən ilişib qalmışam. daimi loop sonsuz loop
Peggle xatırlayın!? Hamı Peggle'ı sevirdi və bunun arxasında duran insanlardır! Bu fantastik oyundur, çox əyləncəlidir. Horrorfield buraxılanda bunun çox orijinal bir fikir olduğunu və çox əyləncəli olduğunu düşündüm. İndi görürəm ki, Slayaway bunu ilk etdi və onu oynamağım üçün çox şadam! Bu alışı yüksək tövsiyə edin!
Slayaway Camp: 1980's Horror Puzzle Fun! እንቆቅልሽ eoq
Bir tapmaca oyunu şəklində 80-ci illərin slasher flicks üçün sevimli, qanlı hörmət. Əladır.
Bəzən çətin ola bilər, amma bundan başqa, həqiqətən əyləncəlidir
Slayaway Camp: 1980's Horror Puzzle Fun! પઝલ ewz
Tag Team Karate Fighting Game Seiklusmängud fgoc
Əyləncəli və asılılıq. Musiqi də olduqca möhtəşəmdir
Cümə 13-cü versiyadan həzz aldım, amma bundan 1 daha çox həzz alıram. O, daha çox oyun oynayır, çox əlavədir, mən oynadığım müddətdə vaxt uçur. Gəlmələrini davam etdirin!
Aaaa. lol.
Slayaway Camp: 1980's Horror Puzzle Fun! እንቆቅልሽ gfcb
Əvvəlki alışlarımı və irəliləyişlərimi necə bərpa edəcəyimi anlaya bilmirəm.
Siz nə qədər aktuallaşdıra bilərsiniz, ¿pronto habrá guardado en la nube? ☹
Böyük məhəbbətlə hazırlanmış ləyaqətli tapmaca, lakin bəzən qaydalar, məsələn, qurbanların qaçması və ya yerində qalması kimi bir az təsadüfi görünür.
Böyük kiçik oyun! Super əyləncə, əla qrafika, $$ dəyərində