Post by lanheatehunme on Mar 12, 2022 22:06:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic The Hedgehog 2 Classic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic The Hedgehog 2 Classic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب سنگهای بی نهایت ▞▞▞
▞▞▞ Sonic The Hedgehog 2 Classic 2022 version ▞▞▞
چرا میگی از سونیک بدت میاد اشغال کثافت سونیک از همه شخصیت ها بهتره عوضی سونیک عالیه از توهم عالی تره
کنترلهای لمسی وحشتناک هستند، من تصور میکنم با یک کنترلکننده فیزیکی بسیار لذتبخشتر است.شما بهترین بازی صوتی را خراب کردید، تبلیغات در همه جا وجود دارد، کنترلها خیلی سخت هستند و من را از بازی بیرون میاندازد.
بازی ها همه عالی هستند، اما آنقدر تبلیغات انجام داده اند که ارزشش را ندارد
عااااااااااااااااااااااالللللییییییییییییییی
من موقع انتشار این بازی 4.99 پرداخت کردم و هنوز هم تبلیغات دارد
Ggrh! سگا چرا مراحل ویژه رو راحت نمیکنی به همین دلیل من نمیتونم سوپر سونیک باشم و همچنین اضافه های زیادی داره و نمیتونم ربات تخم مرغ مرگ رو شکست بدم 🤖
Sonic The Hedgehog 2 Classic Аркаде twt
بد نیست واقعا تنها مشکل تبلیغات بود. الان فهمیدمش. شما باید با پول زنده بمانید اما چرا این همه تبلیغات؟ برای من 3.5
عالی! اگرچه تبلیغات غیر قابل تحمل است. میتوانید از اشکالزدایی استفاده کنید، روی سمت چپ ضربه بزنید، سپس به منوی مکث فرستاده شوید، یک تبلیغ 30 ثانیهای را تماشا کنید، سپس باید تکرار کنید. لطفاً روی برنامه تبلیغاتی SEGA کار کنید، این برای Sonic 1 نیز صدق می کند.
من ای بازی رو کردم تا آخر هم رفتم
به بسیاری از اضافه می کند و بسیار دشوار است
خود بازی واقعاً برای اسرار خود بسیار عالی بود، بازگرداندن منطقه پنهان قصر در سطح استفاده نشده، پسزمینه مرحله ویژه، و بهترین گرافیک تا کنون.🦔🦊
Sonic The Hedgehog 2 Classic ஆர்கேட் ayft
این بازی خوب نیست، اما کامل است، هیچ مشکلی در بازی وجود ندارد، اما آیا به هر حال چیزی برای دریافت Debug وجود دارد؟
شما یک تبلیغ احمقانه برای twitch به من دادید که نمیتوانستم از آن خارج شوم، بنابراین مجبور شدم بازی خود را مجدداً راهاندازی کنم، بعد از آن فقط امتیاز 1 میگیرم، بازی من یکبار قطع میشود، خوب. اما من بیشتر از هر چیزی از توقف آن به این شکل متنفرم. بعد از آن اصلاً خوشحال نیستم، لطفاً سعی کنید تبلیغات شکسته و btoken که شما را در آنها گرفتار می کند را نشان ندهید و هیچ راهی برای رهایی از آن وجود ندارد.
من بازی 2 بازیکن جدید را دوست دارم اما وقتی بازی را باز می کنید تبلیغات زیادی وجود دارد. (برای بازی کردن 2 بازیکن باید 13 سال و بالاتر و یک حساب Google Play Games داشته باشید.)
بازی عالی. کیفیت عالی، کارفرمایان آسان، طراحی سطح خوب. داشتم تفریح می کردم تا به اویل اوشن رسیدم. این یکی از بدترین مناطق صوتی است. دشمنان مزاحم، نداشتن حلقه و بدترین آنها، رئیس. اول از همه، شما به سختی فرصت دارید به او ضربه بزنید، حمله اول آسان است، اما حمله دوم او (لیزر) درد واقعی است. شما نمی توانید از آن طفره بروید، بسیار سریع، و 3 شات در هر حمله. همه اینها من را عصبانی نکرد، اما لیزر می تواند روی زمین آتش ایجاد کند و با لمس آن، بازی من از کار می افتد.
سلام
بهترین پورت بازی موجود است، اما وقتی از نرخ تازهسازی بالاتر از 60 استفاده میکنید، از بین میرود و بهکلی آن را خراب میکند. لطفا اصلاح کنید.
تا اینجای کار باید بگم عالیه! یادم می آید زمانی که این بازی در قفسه ها قرار گرفت و اولین باری که آن را شکست دادم به یاد می آورم. هیچ چیز از آنچه در آن زمان با سونیک و سگا به دست آوردید، خجالتی نیست. نکته مثبت دیگر این واقعیت است که من می توانم با کنترلر Xbox خود بازی کنم و نقشه برداری دکمه درست است. تقریباً هرگز چنین اتفاقی نخواهد افتاد. بنابراین در حال حاضر، کار شگفت انگیز! وقتی فرصت خوبی برای نشستن و بازی کردن داشتم، بررسی را بهروزرسانی میکنم
من از تخم مرغ شماره یک مرگ متنفرم ربات این است که روزه بگیرد و فراموش می کنم و باید چند بار به آن ضربه بزنم و وقتی غلت می زند برای پنجمین بار به هوا می پرد، نمی توانم تحمل کنم خداحافظ
به دلیل تاخیر ثابت از آخرین به روز رسانی، بسیار کند است. حذف نصب
من این را دوست دارم زیرا یکی از بازی های مورد علاقه من است و استفاده از کنترل ها بسیار آسان است. من همیشه Sonic the hedgehog را دوست داشتم و اکنون که می توانم آن را روی تلفنم داشته باشم بسیار خوشحالم
من عاشق بازی هستم، اما منطقه دوم به عنوان بخشی از منطقه اول است، به همین دلیل است که سونیک به زمین افتاد که نباید در یک بازی عمومی اتفاق بیفتد، شاید یک بازی فن بله، اما نه بازی واقعی
Sonic The Hedgehog 2 Classic مانند اولین بازی موجود در Moblie نسخه قطعی بازی است. اما شامل بیشتر از بندر قبلی است، که علاوه بر یک سطح جدید، منطقه کاخ پنهان حذف شده است. این یک راه عالی است که باعث می شود بازی ارزش تکرار بیشتری داشته باشد. باز هم، 3 اصلی را دارد که با وضعیتهای ذخیره و دستاوردها بازی کنید، اما اکنون شما با سطوح بیشتر و دلایل بیشتر بازی میکنید، Sonic 2 Classic بهترین از این دو است.
Learn Russian - Beginners חינוך grnd
خوب
با توجه به اینکه مجبور شدم برای نصب اپلیکیشن هزینه کنم، میزان تبلیغات قابل قبول نیست. زمانی که قبلا نبود خیلی عقب افتاده بود. این واقعیت که برای اجرای آن باید وای فای داشته باشید، برنامه را کمتر مطلوب می کند. همه افراد وای فای یا داده تلفن همراه ندارند، بنابراین ناعادلانه است. اگر افراد در اطراف شبکه وای فای نیستند، نباید فقط برای انجام بازی از داده های تلفن همراه استفاده کنند. دوست دارم بدون دیتا موبایل و وای فای بازی کنم.
بهترین سکال تا به حال، 4 بار آن را بزن (چقدر زندگی من لنگ است). طراحی سطح خوب، هرگز نمی تواند از منطقه Chemical Plant و Wing Fortress Zone عبور کند. تنها مشکل ... ناکلز بدترین شخصیت بازی است، پرش او بدترین کاراکتر از 2 است.
باشه فقط بگم از این بازی بدم نمیاد فقط، این اخیرا اتفاق افتاده است. من وارد بازی شدم، اما متن فقط قطعات شکسته کارتریج بود. همچنین، کارتریجی که در التماس نشان داده شد، تصویری از بند انگشت بود... UGH. سگا، من از طرفداران پر و پا قرص سونیک هستم، اما این را اصلاح کنید. شما قبلاً رنگ های صوتی نهایی را شکستید، اکنون نه کلاسیک.
من بازی را دوست دارم اما مراحل ویژه دو مشکل دارند. مشکل 1 مراحل ویژه در فایل شما ذخیره نمی شوند و باید به راه اندازی مجدد برگردید و 2 برای راه اندازی مجدد مراحل هزینه عمر دارد. آن را برطرف کنید و من 5 ستاره می دهم و می خواهم اشکال زدایی را برای سرگرمی انجام دهم. برای پاک کردن دیباگ، سگا را حل کنید
عاشق سونیک. با این حال، بازی من بلافاصله پس از اتمام Oil Ocean (هر دو عمل) از کار می افتد، در آزمایش های زمانی که من را از ثبت زمان جلوگیری می کند، و مانع از دستیابی من به یک دستاورد می شود. راه اندازی مجدد، پاک کردن داده ها و نصب مجدد برنامه، بدون تغییر. بازی عالی، پورت و سطح اضافی، اما سقوط کمی بیش از حد است.
من این را دوست دارم زیرا بازی با موبایل در سگا آسان تر است و سخت است! بازی خوب
من این را دیدم و در ابتدا فکر کردم که احتمالاً قبل از اینکه یک پورت تلفن بود وحشتناک باشد، اما تعجب کردم. به همان اندازه جادویی است که من در کودکی به یاد دارم. تیز و واضح به نظر می رسد. کنترلها بله، Iffy هستند، اما اگر از کنترلکننده بلوتوث استفاده میکنید، به همان اندازه جادویی است که در جنسیس وجود داشت. سگا بالاخره یه کاری درست کردی براوو!
خیلی خوب .... اما در زمینه مسائل گرافیکی پاپ پس زمینه وجود دارد. کنترل ها شل تر از آن چیزی هستند که من می خواهم. مراحل حلقه جایزه زیباتر هستند اما کنترل ها در آن مراحل بسیار حساس هستند. شکست دادن نسخه retroarch genesis plus gx emulator که دقیقاً شبیه نسخه اصلی است دشوار است.
به طور معمول من به این یک پنج ستاره قطعی 5 می دهم با وجود اینکه ADS وجود دارد، اما من دوست ندارم این بازی، سونیک اصلی و سی دی سونیک همه به اینترنت نیاز دارند، چرا؟!
این خیلی اه، بازی، من عاشق نسخه پیدایش خودم هستم، اما این بازی دارای احمقانه ترین کنترل های تاریخ است! این چیزی است که باعث شد من 3 از 5 را بدهم، این را اصلاح کنید و به 5 ستاره امتیاز خواهم داد، اما تا آن زمان .... اشکالی ندارد
Sonic The Hedgehog 2 Classic Arkade crb
بعد از مرگ به متال سونیک و اگمن احتمالا 100 بار. در نهایت آن را شکست دهید و همان مشکلی که در سونیک 1 وجود داشت، پس از شکست دادن رئیس نهایی سقوط می کند
Sonic The Hedgehog 2 Classic Аркаде twt